söndag 11 januari 2009

This is for my partner in crime

Julia bor i ett av Sveriges rövhål; min vackra hemstad Trollhättan. Ibland känner hon att "fuck it, livet suger hårt när man har riktnummer 0520". Been there. Så ikväll ska hon få några tips, några "survivals"..
  1. Mata inte trollen. Troll lever på gratis cigg och öppen fest i din farsas lägenhet. Ge det inte till dom. De kommer att komma tillbaka för mera, och mera, och mer... Spara istället det roliga tills när jag kommer på besök!
  2. Trollis pensissar är livsfarliga. Har du gått längs allén en söndag förmiddag? Regel nummer 1 för överlevnad: stå ALDRIG i vägen för en rullatorkärring beväpnad till löständerna med rabbattkuponger på Hemtex.
  3. Om du ska dissa en tekniker, försök inte göra något smart av det (de fattar ändå inte). "Din mamma" är come-baken som alltid funkar.
  4. MÅG står inte för nått annat är Magnus Åbergs Gruppboende för retarderade jävlar med hybris (med undantag för dina och mina vänner som råkat hamna där).
  5. Fallens dagar är Sveriges mest överskattade stadsfestival. Om du ska gå dit, och det ska du för du bor i den jävla staden, så lämna förväntningar hemma. Innan du går ut så se till att du har tillräckligt lite blod i alkoholomloppet för att hålla humöret uppe genom besvikelsen.
  6. Kom till Västerås and make my day!